Kompletna usluga

sve na jednom mestu

Rentiramo TV Monitore, kao i LCD i DLP projektore različitih staga ANSI Lumena. Na platnima od 1,8m do 4m. VGA distribucija i switch., laptopove, konferencijsku i prezentacionu opremu.
Konferencijsko ozvučenja sa velikim brojem konferencijskih mikrofona u formi okruglog stola. Bežične bubice i mikrofoni za forumski panel. Audio distribucija za novinare. U otvorenim i zatvorenim prostorima.
Sve što vam je potrebno za press konferenciju. Audio sistemi. Video sistemi. Name tagovi. Govornica. Audio distribucija za ENG TV ekipe. LED TV ekrani. Preko nekoliko hiljada realizovanih press konferencija.
Povežite se celim svetom. Polycom VX 8000. Multi point povezivanje po ISDN linijama ili preko interneta. Sertifikovani AV tehničari sa velikim iskustvom. Preko 10 godina u oblasti videokonferensinga.
Simultano prevođenje sa najpoznatijim svetskim brendovima. Bosch DCN, Brahler, Sennheiser. Posedujemo kabine i sisteme video monitoringa. Višekanalno prevođenje. Preko 500 slušalica.
Snimanja sa profesionalnom opremom, obrada slike i zvuka, montaže materijala, izrade promo filmova, spotova, reklama, džinglova, reportaža, izveštaja, svih formi za emitovanje na televizijskim i radio stanicama.
Posedujemo svu prateću opremu potrebnu za organizovanje i realizaciju velikih kongresnih događaja: bine, govornice, prezentacionu opremu, piramide, lap topove, računare, štampače i mnogu drugu opremu.
Rentiramo LG LED TV Monitore 47„ na samostojećim visokim podnim stalicma. Kao i LCD i DLP projektore različitih staga ANSI Lumena. Na platnima od 1,8m do 4m. VGA distribucija i switch, laptopovi.
Preko nas možete kupiti sve vrste konferencijske i prezentacione opreme potrebne za ozvučenje, simultano prevođenje, projektore, platna i opremljivanje konferencijskog prostora.

Postprodukcija

Postprodukcijska obrada, prevodi, titlovanje, 3D i 2D animacija, grafička i tonska obrada. Kompletna i visoko kvalitetnu usluga.
http://ave.rs/wp-content/uploads/2019/07/tetovo_06-1280x1280.jpg

Filmska Produkcija

Pružamo usluge produkcije audio i video materijala, snimanja i montažu video spotova, reportaža, izveštaja, promo i dokumentarnih filmova.
http://ave.rs/wp-content/uploads/2019/07/beli_dvor_08-1280x1280.jpg

Prodaja

Opremite prostor za konferencije i sastanke savremenim i pouzdanim Bosch DCN konferencijskim sistemom za ozvučenje i simultano prevođenje.
http://ave.rs/wp-content/uploads/2019/07/skupstina_01-1280x1280.jpg
AVE Media d.o.o.

Peđe Milosavljevića 22/7
11000 Beograd, Srbija
PIB: 106 788 480

Zapratite nas